Hvad kan behandles?

Klinik for akupunktur og sundhed

- Krop & Sjæl

Hvad kan behandles?

Lidelser:

 

En akupunktør bliver konsulteret af mange mennesker med mange forskelligartede symptomer. Det kan for eksempel være smerter, sportsskader, høfeber, astma, migræne, højt blodtryk, og mange andre tilstande.

 

Selvom mange års forskning og praktisk erfaring har vist, at akupunktur effektivt kan hjælpe mod disse lidelser, gør det meget mere end blot at lindre symptomerne. Filosofien bag akupunktur er at man behandler hele patienten, og derved genopretter balancen i hele kroppen.

 

Da alle lidelser, i den traditionelle kinesiske akupunktur, betragtes som en ubalance af energi, kan behandling med akupunktur gavne stort set alle ubalancer, så længe nedbrydningen af kroppens væv ikke er for omfattende.

 

Mange mennesker bruger også akupunktur som en præventiv behandling, eller fordi de har en følelse af at være i ubalance med sig selv, men er egentlig ikke "syge" i den vestlige forstand.

 

WHO (Verdenssundhedsorganisationen under FN) har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunkturen er velegnet. Heraf kan blandt andet nævnes:

 

 

Alle former for smerte

Gigtsygdomme i led og muskler

Hovedpine/migræne

Rygsmerter

Frossen skulder

Tennisalbue

Menstruationsproblemer

Mave- /tarmlidelser

Bihulebetændelse

Højt blodtryk

Eksem

Kredsløbsproblemer

Lidelser i sanseorganer

Immunsygdomme

Hormonelle forstyrrelser

 

 

 

Erfaringer viser, at akupunktur kan være en effektiv behandlingsform i en lang række andre tilfælde. Mange klienter har med fordel anvendt akupunktur ved rygestop, vægttab, astma og allergi, søvnforstyrrelser og barnløshed og mange flere.

Klinik for Akupunktur og Sundhed - Krop & Sjæl * Mosevej 8, Skuldelev, 4050 Skibby * 24 42 43 32

CVR: 35934006

Copyright © All Rights Reserved